Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Themadag Biodiversiteit in water

Themadag Biodiversiteit in water

Op 15 juni organiseert de Werkgroep Ecologisch Waterbeheer opnieuw de themadag over biodiversiteit in het water die in het najaar niet doorging.

In de ochtend zijn er lezingen over de huidige staat van de biodiversiteit in het water, waarom het belangrijk is te streven naar een hoge biodiversiteit en hoe je dit kan bereiken? Ook is er ruimte voor discussie, want er zijn ook dilemma’s: sommige soorten kunnen het systeem zo naar hun hand zetten dat dit consequenties heeft voor andere soorten en wat te denken van het herintroduceren van soorten, hoe wenselijk is dat?
In de middag is er een excursie naar de Leuvenumse beek waar door middel van systeemherstel volgens rewilding principes een biodiversiteits-hotspot is gecreëerd. In het veld bekijken we wat heeft gemaakt dat dit project zoveel biodiversiteitswinst heeft opgeleverd en welke lessen we hieruit kunnen trekken.
Op deze dag zal ook de Algemene ledenvergadering en de uitreiking van de eerste editie van de Groene Glazenmaker prijs plaats vinden.
We sluiten af met een borrel.
Klik hier voor meer Informatie. 
Om direct aan te melden klik hier.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.