Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Themadag: Biologische monitoring - Technieken voor de toekomst?

Themadag: Biologische monitoring - Technieken voor de toekomst?

De WEW (Werkgroep Ecologisch Waterbeheer) organiseert op 18 november een Themadag over Biologische monitoring - Technieken voor de toekomst?

Achtergrond

Op deze themadag willen we de stand van zaken presenteren van de belangrijkste innovaties, volgens een vast stramien: 1) hoe werkt de techniek; 2) wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van de klassieke monitoring; 3) voorbeeld uit de praktijk. Na afloop van de presentaties is er ruimte voor discussie over de toepasbaarheid en de perspectieven.

Opzet

Op deze themadag willen we de stand van zaken presenteren van de belangrijkste innovaties, volgens een vast stramien: 1) hoe werkt de techniek; 2) wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van de klassieke monitoring; 3) voorbeeld uit de praktijk. Na afloop van de presentaties is er ruimte voor discussie over de toepasbaarheid en de perspectieven.

Waar

Energiecentrum de Volmolen, Volmolen 4, 5561 VH Riethoven. www.volmolen.nl
Reizigers die met OV komen, kunnen worden opgehaald bij het ziekenhuis Maxima MC Veldhoven wat bereikbaar is met een snelle busverbinding vanaf Eindhoven Centraal. Nadere details volgen.

Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden klik hier
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.