Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Uitnodiging Webinar Power to the Paling Prijs 2021

Uitnodiging Webinar Power to the Paling Prijs 2021

Wij heten u van harte welkom op donderdagmiddag 24 juni a.s. tijdens de uitreiking van de prestigieuze Power to the Paling Prijs 2021 aan de allerbeste waterbeheerder(s) van Nederland.

Tijdens dit online event wordt de uitgebreide analyse achter deze prijs toegelicht, waaruit blijkt hoe het gesteld is met de bereikbaarheid van alle Nederlandse wateren voor aal en andere vissen. Ook wordt extra aandacht gegeven aan de aal als icoonsoort, aan wereldwijde vismigratie en de noodzaak van het checken en verbeteren van vispassages.

Het programma staat garant voor een afwisselende mix van unieke onderwaterbeelden, (internationale) lezingen, een heuse palingquiz en natuurlijk de feestelijke uitreiking van de Power to the Paling Prijs 2021.

De Power to the Palingprijs wordt aan u gepresenteerd door Stichting RAVON, Good Fish, de World Fish Migration Foundation en de Nationale Postcode Loterij. Wij danken bij voorbaat verschillende (Rijks)overheden en maatschappelijke partners voor het delen van de beschikbare gegevens en het meedenken in de analyses.

Datum: 24 juni 2021
Tijd: 14:00 - 16:15 uur
Waar: online
Voor wie: bestuurders, beleidsmakers, beleidsuitvoerders, geïnteresseerden in aal en vismigratie.

De toegang is gratis, aanmelden is vereist.
Aanmelden kan via deze link.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.